Doxservr.se

Om oss

Vad innebär tjänsten?

Vi tillhandahåller en dokumentväxel som syftar till att underlätta flöden av dokument/filer mellan personer. När du vill skicka ett dokument till en annan person så lagras detta dokument tillfälligt hos oss, vår tjänst ser till att både sändaren och mottagarna kan ladda hem detta dokument. Andra personer än sändaren, mottagarna och administratörer av vår tjänst skall inte kunna ladda hem dokument som lagras hos oss. Dokumentväxlingen sker baserat på e-postadresser, varje person i en dokumentväxling identifieras av deras e-post. E-postadresser är unika och kan med rimlig säkerhet sägas tillhöra den person som har verifierat e-postadressen.

En dokumentväxel är en tjänst som innebär att en fil kan skickas från en sändare till en eller flera mottagare. Vår tjänst kan hantera alla typer av filer, inte bara textbaserade dokument. Du kan skicka filmer, musik, bilder och andra filer via vår tjänst. Med vårt API kan dokumentflödet mellan olika personer automatiseras, du kan skapa ett program som skickar filer via vår tjänst och ditt program kan ladda hem filer från vår tjänst. Filerna som skickas behöver inte lagras hos dig, programmet kan skapa dokumentet och skicka det som en ström till vår tjänst. Ditt program kan hämta ett dokument från vår tjänst och processa detta dokument utan att behöva lagra det på datorn.

Huvudsyftet med vår tjänst är att underlätta dokumentflödet av e-dokument mellan olika program. Med e-dokument menas elektroniska dokument som är upprättade i enlighet med olika standarder, exempelvis e-faktura, e-order, e-avtal och e-ritningar. Om dokumentflödet kan automatiseras så kan det innebära tidsbesparingar och förenklingar avseende administrationen av dokument.

Företaget bakom tjänsten

A Name Not Yet Taken AB är ett kreativt företag som hjälper företag och privatpersoner genom att erbjuda produkter som ger både innehåll och underhållning.

A Name Not Yet Taken AB grundades den 13 september 2011 och har tagit över verksamheten från JFS Bokföring HB, som startades i början av år 2005.

Vår verksamhet är projektbaserad eftersom vi oftast arbetar med nya projekt i vår dagliga verksamhet. Vår produktportfölj består idag av webbplatser, Xbox spel och appar för Android. Vi har också en liten konsultverksamhet för redovisning och programmering, vårt huvudsakliga fokus ligger dock på att förbättra befintliga produkter och att utveckla nya produkter.